Beheer Google AdWords

Bespaar tijd & verhoog rendement met maandelijks AdWords-beheer. De prestaties van uw AdWords-campagne zijn constant in beweging, door wisselende concurrentie op zoekwoorden, veranderende zoektrends en aanpassingen aan uw eigen website. Door het regelmatig laten optimaliseren van uw campagnes haalt u het meeste rendement uit uw investering.

LijnDiensten biedt een aantal standaard abonnementen, waarmee we het beheer van uw campagnes uit handen nemen en deze optimaliseren voor het beste resultaat. Naast de vermelde abonnementen is het voor zowel kleine als grote accounts altijd mogelijk om – afhankelijk van uw wensen en doelstellingen – een maatwerk beheeroplossing voor uw AdWords-account op te stellen. Neem hiervoor contact met ons op.

De voordelen van maandelijks AdWords-beheer door LijnDiensten

  • U bent er zeker van dat uw campagnes probleemloos draaien.
  • U behoudt altijd volledige toegang tot uw account.
  • U ontvangt maandelijks een rapport met de prestaties van uw campagne(s).
  • U betaalt LijnDiensten alleen voor het beheer van uw account, en ontvangt een aparte factuur van Google voor de ingekochte clicks of weergaven. Op die manier heeft u volledig inzicht in de kosten.
  • Standaard uurtarief voor meerwerk (altijd in overleg).

Kies het AdWords-beheer dat het beste bij u past

AdWords-beheer is al mogelijk vanaf € 69,- per maand, afhankelijk van het budget en de omvang van de campagnes. Onderstaande tarieven zijn een indicatie: op basis van uw wensen en account wordt altijd een voorstel op maat gedaan.